Prøv livet som latsabb om bord i seilbåt

Lei en seilbåt med besetning på moresailing.no – på den måten kan du nyte ferien og seilturen, uten at du trenger å ta et eneste skippertak! Uansett om du har prøvd seiling før eller om du er en ekte landkrabbe, så er denne turen midt i blinken for deg!

Her bestemmer du selv hvor mye du ønsker å delta i seilingen, og faktisk er det et nybegynnerkurs i seiling inkludert i prisen. Som du skjønner så passer denne turen for alle, og ikke bare for erfarne seilere. Å leie seilbåt med moresailing.no er en unik opplevelse.

Nyt livet i Kroatia

Når du har en kaptein som seiler båten for deg og en vertinne som ordner frokost og lunsj, så gjenstår det bare for deg å slikke sol, lese en bok og slappe helt av på dekk. Noen må jo gjøre det også – så hvorfor ikke melde seg frivillig? Dette er den perfekte måten å oppleve Kroatia på. Du får sett helt nye steder, og du opplever ting som den typiske turisten ikke får oppleve fra land. Kroatia er et land som lover mange soldager i året, og som har en helt unik natur du ikke bør gå glipp av.

Skjærgård i Kroatia

Velg den turen som passer deg

Hos More Sailing kan du velge mellom tre ulike temaer. De har skjærgårdsseiling der vakker natur og spennende natur står i fokus. På denne turen konsentrerer man sig selvfølgelig om bading og soling! Velger du pakkeløsningen Singelseiling, kan du lære deg seiling samtidig som du kan bli kjent med nye mennesker. Dine medreisende møter du først når du ankommer Kroatia. Det er en ny og spennende måte å reise på. Temaet, kalt Seiling 50+, arrangeres i september mens sommeren går mot slutten hjemme i Norge og det fortsatt er varmt i vannet i Kroatia.

Konge på båten – for en uke

Seilferie i Kroatia med egen besetning må være drømmen for mange. Synes du det høres forlokkende og magisk ut, så er det bare til å hive seg på. Dette er en unik mulighet som du kanskje får bare én gang i livet. Grip sjansen og bestill din reise i dag.