Ingen liker folk som jukser

Det er utrolig irriterende med folk som jukser. Og juksing er et vidt begrep.

Man kan føle at noen jukser i trafikken når de kjører forbi i høyre fil på motorveien – hva med å ha litt tålmodighet liksom!

I 2014 strøk 43 prosent på teoriprøven til førerkort klasse B (personbil) ved trafikkstasjonene i Hamar og Elverum. Høyest strykprosent har førerkort klasse D (buss) med hele 49 prosent.

Og man kan føle, eller til og med oppdage at noen jukser i spill. Dette er noe av det verste som kan skje, både når man spiller ansikt til ansikt med noen, og når man spiller på nett. Men det finnes noen spill det er vanskeligere å jukse i enn andre. På no.megascratch.com kan du finne flere spill som det er nesten umulig å jukse i.

Juks i golf

Hvordan minske juks

Hvis man opplever at noen jukser kan man si fra. Å fornærme juksemakeren kan være ganske effektivt. La personen som jukser få vite at noen har oppdaget det. Bann og kjeft i vei! Da vil jukseren mest sannsynlig slutte, og få av dem som blir oppdaget som juksemaker fortsetter med juksingen. Det vil i så fall være temmelig risikabelt. Det finnes også noen spill som er vanskeligere å jukse i enn andre. Ved å for eksempel spille med digitale skrapelodd på no.megascratch.com, er det rimelig sikkert at man ikke møter på noen som jukser, siden skrapeloddene er så pass sikret mot juksing som det er. Man har jo ingen muligheter til å se hva som befinner seg under de grå feltene før man faktisk skraper dem.