Gjerrigknark?

Er du en av de som har hørt at du er en gjerrigknark for at du sparer på kronene dine? Her er årsakene til at du er kulere enn alle andre!

Det å spare penger er og har ofte vært forbundet med det å være fattig. Man er en av de i samfunnet som har minst ressurser tilgjengelig, og dermed går man glipp av mye av det som anses som normalt. Men de siste årene har også Norge fulgt med på rabatt trendene fra USA. Det vil si at alle, enten man er fattig eller rik, kan spare store penger på å bruke rabatter. Men er det egentlig slik at det å være gjerrigknark er et skjellsord?

Det burde faktisk ikke være slik i dag, og her skal du få en rekke grunner til hvorfor.

Miljøvennlig

Visste du at det å være prisbevisst også gjør deg mer miljøvennlig? Hva gjør du for eksempel med tomflaskene dine? De panter du selvfølgelig. Kjøper du flere ting enn du strengt tatt har bruk for? Antagelig ikke, dermed er du også med på å sørge for mindre søppel og forurensing. Er du av de mer avanserte kan det til og med være du driver med dumpsterdiving.

Mer for pengene

Bruker du for eksempel rabattkoder fra Rabattkodnorge kan du spare penger på ting du trenger, slik at du får muligheter til å oppleve mer spennende ting. Du blir også flinkere til å finne frem til gratistilbud på steder hvor du er, slik at du faktisk kan få mye spennende kulturopplevelser også. Du kan jo dessuten få råd til akkurat de tingene du ønsker deg, som for eksempel Iphones og Ipad.

Du blir jo faktisk trendy!

Ja, faktisk er det akkurat det du blir! Gjenbruk og redesign er in. Det å spare penger er in og det betyr at du er in. Så om folk kaller deg gjerrigknark, sparegris og andre koselige navn, så kan du bare spørr dem om de har hatt penger til alt de ønsker, om de har opplevd de samme tingene som deg eller om de har fått unike og spennende ting i sitt hjem.

Brukte møbler