Fattiglus?

ValutaLite penger? Det finnes måter du kan få dem til å strekke lengre.

I Norge blir forskjellen mellom rik og fattig, stadig større. Det er blitt et skjellsord å være fattig. Har man ikke råd til alt det samme som andre, da er man fattiglus. Verst er dette for barna som må lide under foreldres dårlige økonomi. Det er nemlig en ting barn ofte blir mobbet for, og det er fattigdom. At de ikke kan delta på samme ting som de andre i klassen, som for eksempel klasseturer eller bursdagsselskap.

Vær smart!

Men det behøver ikke alltid være sånn! Hvis foreldre er litt smarte vil de gjøre alt de kan for å sørge for at pengene strekker lengre. I dag er det ikke nødvendig å bruke en formue på ting. Det går an å spare noen kroner her og der med å være økonomisk bevisst.

Handle på tilbud

Hold deg oppdatert på tilbud i området du bor, og du kan spare store penger. Veldig mange steder har de varegrupper nedsatt opp til 50%, da gjelder det å handle stort. Enkelte varer er det heller ikke noe problem å kjøpe i First Price eller andre billige merker.

Handle på nett

Det å handle på nett er virkelig er mulighet til å spare store penger. En post som alltid tar mye penger i en familie, er posten for klær og sko. På http://www.footmall.no for eksempel kan du spare gode penger på sko til hele familien. Men det beste er at du kan få sko til bedre kvalitet, for samme pris som du betaler for dårlig kvalitet hjemme.

Det kan også lønne seg å handle leker, smykker og skjønnhetsartikler på nettet. Det finnes mange steder der du kan få sånn veldig billig for eksempel E-bay.

Handle brukt

Glem ikke at det finnes et godt bruktmarked der ute også. Finn.no forresten har mange muligheter for gode kjøp og ting som gis bort. Ofte er det slik at ting gis bort om du henter. Noen ting kan også redesignes så du får noe som ser nytt og fint ut, for en slikk og ingenting.